مدارک مورد نیاز


مدارک مورد نیاز :بهترین انتخاب برای شما مجموعه عرفان تور (بخشایش)

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ ویزا  و بیمه نامه عبارتند از پاسپورت با داشتن ۶ ماه اعتبار و ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید .

متقاضیان میتوانند بدون مراجعه حضوری با گرفتن عکس از صفحه اول پاسپورت و همچنین ارسال عکس پرسنلی به تلگرام ۰۹۳۳۱۴۵۴۷۲۹ نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

۰۲۱۶۶۲۲۹۶۲۷-۰۲۱۶۶۳۲۲۲۲۰%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d8%b1%d8%a7%d9%82-%d8%a8%d9%87-%d8%b5%d9%88%d8%b1%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d8%af%db%8c-%d9%88-%da%af%d8%b1%d9%88%d9%87%db%8c-400x247

مدارک مورد نیاز

ویزای گروهی ( مانیفست ) :

    • مدت خروج : حداکثر ۳ ماه
    • مدت اقامت : حداکثر ۱ ماه
    • اجازه ی خروج : فقط ۱ بار و غیر قابل تمدید

مدارک لازم ویزای گروهی :

    • اصل گذرنامه یا کپی واضح از صفحه اصلی (در صورت داشتن همراه در گذرنامه، کپی صفحه همراه)
    •  یک قطعه عکس ۴*۳ رنگی از صاحب گذرنامه (در صورت داشتن همراه در گذرنامه، یک قطعه عکس رنگی از همراه)
    • برای دریافت ویزای گروهی یک نفر به عنوان نماینده برای دریافت ویزا اقدام خواهد نمود و نیازی به حضور تمامی اعضاء نیست.
    • برای مسافرت با ویزای گروهی تمامی اعضا در طول سفر بصورت کاروانی باید سفر کنند و اجازه عبور به تنهایی از مرز را نخواهند داشت.
    • متولدین ایران، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس می توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند.
    • اتباء خارجی ( افغانستان، پاکستان، هندوستان،و … ) با داشتن اقامت ایران و دعوت نامه ( موافقت نامه ) از عراق میتوانند با ارائه مدارک نسبت به گرفتن ویزا اقدام نمایند.
    • اتباء خارجی که دارای اقامت ایران می باشند، می تواند برای تسهیل در اخذ دعوت نامه به حوزه علمیه جامعه المصطفی یا دفتر آیت اله حکیم  واقع در شهر قم ، مراجعه فرمایند.
    • اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد.
    • (فاقد ویزا میباشد). جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : ۶۶۱۴۶۹۴۲-۶۶۲۲۹۶۲۷-۶۶۳۲۲۲۲۰تماس حاصل فرمایید.
    • درصورت تهیه نمودن بلیط قبل از صدور ویزا مسئولیت آن به عهده ی خود شخص بوده و هیچ گونه تعهدی بر عهده ی این دفتر نمی باشد.
      •         اصل گذرنامه ( حداقل ۶ ماه اعتبار)
      •         دو قطعه عکس رنگی  ۴*۳ زمینه روشن

        ویزای انفرادی :

          • مدت خروج : حداکثر ۳ ماه
          • مدت اقامت : حداکثر ۱ ماه
          • اجازه ی خروج : فقط ۱ بار و غیر قابل تمدید

         مدارک لازم ویزای انفرادی:

      مدارک مورد نیاز  توضیحات:

        • حضور صاحب گذرنامه یا بستگان درجه اول هنگام تحویل مدارک الزامی است.
        • زمان تحویل ویزا بین ۲ الی ۱۰ روز کاری خواهد بود.
        • متولدین ایران، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس می توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند.
        • کلیه اتباع خارجی و طلبه در ایران که تحت پوشش مجمع جهانی اهل بیت (ع) یا جامعه المصطفی می باشند با معرفی نامه از آن مراکز به سفارت عراق، در روند دعوت نامه ایشان تسریع می گردد.
        • با ویزای عراق میتوان به تمام شهرهای عراق به جز اقلیم کردستان سفر کرد.
        • اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد.(فاقد ویزا میباشد). جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن :۶۶۱۴۶۹۴۲–۶۶۲۲۹۶۲۷–۶۶۳۲۲۲۲۰تماس حاصل فرمایید.
        • کلیه اتباع خارجی برای رفتن از کشور ایران به اقیم کردستان حتما نیاز به ویزای دولت عراق را دارند و مشمول دعوت نامه از اداره اقامت و وزارت خارجه کشور عراق می باشد.
        • درصورت تهیه نمودن بلیط قبل از صدور ویزا مسئولیت آن به عهده ی خود شخص بوده و هیچ گونه تعهدی بر عهده ی این دفتر نمی باشد.